קרקר קמח מלא וגרעינים עם ריבת עגבניות שרי והל

| מאת: שף־קונדיטור אורגד רואש

מוכנה? מצאנו לך את הנשנוש האולטימטיבי לקרקרים מקמח מלא, בטעמים עשירים וקראנצ'יות מענגת. והשיא: מטבל של ריבת שרי והל. צאי לדרך!

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2017/03/sizes/11-sarit_goffen-5804_new_H_wo_680_382.jpg
קרקר קמח מלא וגרעינים עם ריבת עגבניות שרי והל | צילום: שרית גופן

 

השף־קונדיטור אורגד רואש מבית הספר למקצועות הקולינריה דן גורמה מגלה לנו מתכונים מושלמים לשידוכים מוצלחים בין ריבות פירות העונה לבין הפחמימות הנכונות. אין בעד מה

החומרים ל- 30 קרקרים | בינוני | חלבי

150 גרם חמאה
1/4 כף מלח
2 כוסות קמח
1/4 כוס קמח מלא
1/3 כוס מים חמים
1 חלבון
1 ביצה טרופה
תערובת גרעינים (קוואקר ,קצח ,שומשום שחור, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה)

אופן ההכנה

1. מערבלים את החמאה, המלח והקמחים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.

2. מוסיפים בהדרגה את המים החמים ומערבבים היטב.

3. מוסיפים את החלבון ומערבבים עד קבלת בצק.

4. מרדדים את הבצק כמה שיותר דק. מקררים במשך 30 דקות.

5. מושחים את הבצק בביצה ומפזרים את תערובת הגרעינים.

6. אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שהבצק מזהיב ומשחים מעט.

7. מצננים ושוברים לקרקרים.

קרקר קמח מלא וגרעינים עם ריבת עגבניות שרי והל | צילום: שרית גופן

קרקר קמח מלא וגרעינים עם ריבת עגבניות שרי והל | צילום: שרית גופן

 

למתכונים שעושים זיווג פחמימתי מושלם לריבות:
מתכוני ריבות: השידוך המושלם למאפה מושלם
מאפה שמרים עם ריבת אגסים וקרמבל
עוגיות בצק פריך עם ריבת תפוחים מבושמת
חיתוכיות חמאת בוטנים עם ריבת תות וצ'ילי
בריוש פסטו וגבינות עם ריבת סלק

צילום שרית גופן | סטיילינג ענת לבל

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 47f8 at 14:50:33