עוגיות כדורי פקאן דבש של שפית-קונדיטורית איריס גלזר
לא עוד אוזני המן יבשים עם פירורים של במבה. השפית-קונדיטורית איריס גלזר מג'ראלד מכינה לכם משלוח מנות מעודכן עם מאפים יפים ארוזים בנונשלנטיות מעוצבת
חומרים ל- 50 יחידות | בינוני | חלבי
100 גר' חמאה
2 כפות (25 גר') סוכר דמררה
1 כף דבש
1 גר' משחת וניל (להשיג בחנויות מתמחות)
1 כוס (140 גר') קמח
קורט מלח
1 כוס (85 גר') אגוזי פקאן קלויים וגרוסים
¼3 כוסות (400 גר') אבקת סוכר
3/4 כוס (100 גר') קורנפלור
אופן ההכנה
1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, הדבש ומשחת הווניל עד ריכוך.
2. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים עד שהם נטמעים בתערובת. מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות.
3. קורצים מהתערובת כדורים קטנים (15 גר' כל אחד) ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
4. מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים את העוגיות במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות. מצננים.
5. מערבבים את אבקת הסוכר והקורנפלור. מגלגלים את הכדורים בתערובת.
עוד מתכונים למשלוח המנות:
1. עוגיות טוויל בריאות
2. מנדיאנטים
3. עוגת שמרים פרג ותפוחים
4. פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים
5. אוזני המן עם קרם פיסטוק
פטיסרי ג'ראלד אבן גבירול 36 תל אביב, 03-5063135
צילום: בן יוסטר | סטיילינג: אינה גוטמן