עוגיות שושנים מזולפות

עוגיות שושנים מזולפות | צילום: נגה אדמית
עוגיות שושנים מזולפות | צילום: נגה אדמית

עוגיות שושנים ממולאות קרם שמכינים בקלות וממלאים בממרחים טעימים ומתוקים

88 שיתופים | 132 צפיות

חומרים ל-40 עוגיות. 20 עוגיות סנדוויץ':

לבצק:

3 ביצים

כוס סוכר

4\3 כוס שמן

3 כוסות קמח

קורט מלח

צבע מאכל לפי רצונכם

תמצית טעם לפי בחירה- לא חובה

מילוי:

נוטלה, ריבת חלב, קונפיטורה ועוד.

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. בקערת מיקסר מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה. מוסיפים בזרם דק את השמן וממשיכים להקציף.

3. הקצף יראה כמו מוס מבחינת הסמיכות.

4. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבלים עד להטמעה של הקמח. נעזרים בלקקן כדי לוודא שלא נשאר קמח

5. בתחתית המיקסר. התערובת תהיה סמיכה אבל נוחה לזילוף.

6. מחלקים את התערובת ומוסיפים לכל חלק צבע מאכל ותמצית טעם. כל חלק שמים בשקית זילוף

7. עם צנטר מתאים לזילוף שושנים ומזלפים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

8. אופים 10 דקות. העוגיות ירגישו יציבות ואחרי כמה דקות של צינון ייפרדו מדף האפייה לבד.

9. לאחר צינון מלא של העוגיות, מורחים על עוגייה כפית גדושה מהמילוי הרצוי ובעדינות מדביקים עוד עוגייה.

10. שומרים בכלי אטום.

לבלוג ריח של בית http://nogaadamit.blogspot.co.il/