פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים של שפית-קונדיטורית איריס גלזר

פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים | צילום: בן יוסטר
פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים | צילום: בן יוסטר

לא עוד אוזני המן יבשים עם פירורים של במבה. השפית-קונדיטורית איריס גלזר מג'ראלד מכינה לכם משלוח מנות מעודכן עם מאפים יפים ארוזים בנונשלנטיות מעוצבת

88 שיתופים | 132 צפיות

 

חומרים ל-50 יחידות קטנות | בינוני | פרווה

¼1 כוסות (155 גר') אבקת סוכר
3/4 כוס (60 גר') שקדים מולבנים טחונים
6 כפות (60 גר') קמח
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
קורט מלח דק
1 כף (15 גר') סוכר אינברטי (להשיג בחנויות מתמחות)
1/2 כפית מי זהר
½2 כפות מים
6 כפות (85 גר') חמאה אגוזית מומסת (להשיג בחנויות מתמחות)
½3 חלבונים מביצים בינוניות
1/3 כוס אגוזי לוז קלויים ושבורים

פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים | צילום: בן יוסטר
פיננסייר לוז ומי פריחת הדרים | צילום: בן יוסטר

אופן ההכנה

1. מכינים את התערובת יום לפני: מערבבים את כל המרכיבים מלבד החמאה, החלבונים והאגוזים במיקסר עם וו גיטרה עד קבלת תערובת חלקה.

2. מוסיפים את החמאה המומסת עד שהיא נטמעת בתערובת. מוסיפים את החלבונים בהדרגה עד שהם נטמעים בתערובת. שומרים את התערובת במקרר בקופסה אטומה עד ליום למחרת.

3. מוזגים את התערובת לתבנית שקעים בקוטר 2 ס"מ ומניחים אגוז לוז על כל פיננסייר. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות.

עוד מתכונים למשלוח המנות:

1. עוגיות טוויל בריאות
2. מנדיאנטים
3. עוגת שמרים פרג ותפוחים
4. אוזני המן עם קרם פיסטוק
5. עוגיות כדורי פקאן דבש

משלוחי מנות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר | צילום: בן יוסטר
משלוחי מנות של שפית-קונדיטורית איריס גלזר | צילום: בן יוסטר

פטיסרי ג'ראלד אבן גבירול 36 תל אביב, 03-5063135
צילום: בן יוסטר | סטיילינג: אינה גוטמן