חגים

  • איך לבחור נכון תפוחי אדמה?

    אילו תפוחי אדמה יתאימו בדיוק לטיגון ואילו לבישול, ואיך מאחסנים אותם נכון? טיפים חשובים ומתכונים לשידרוג תפוחי אדמה מהמדורה

    מאת: מערכת את
  • יין על האש

    פחמים – יש, בשר – יש, פיתות – יש, אבל מה עם היין? במיוחד ליום העצמאות, או בשמו השני: חג המנגלים, אנו מציגים בפניכם את המדריך להתאמת היין לאוכל שאתם שמים על האש

  • מתמנגלים: הטיפים שיכינו אתכם למנגל

    בשביל לחגוג את חג המנגל הלאומי כמו שצריך הקפידו לתת לבשר איכותי את מרכז הבמה. עוד כמה שחקני משנה, חברים טובים ולוקיישן מושלם הם כל מה שצריך למסיבת יום הולדת כחול־לבן

  • פלפלים על האש

    אדמדמים, חצפצפים ומשדרגים כל מנגל: פלפלים אדומים על האש במתכון קל, פשוט ומעורר תיאבון

    מאת: מוטי חי
  • מעורב טלה מקומי עם דבש ענבים על מצע סרפדים

    מנה עיקרית נוסח ימי קדם לליל הסדר: תבשיל מעורב טלה עשיר בחלקים פנימיים על מצע ירוק של סרפדים, תבלינים, דבש ענבים ואפונה

    מאת: ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק
  • חרוסת בעבודת יד

    חרוסת ביתית: בלנדר - אאוט, מכתש ועלי - אין. מתכון לחרוסת בעבודת יד שיעלה ניחוחות מבושמים על שולחן החג

    מאת: ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק
  • מצה מקומית רכה מקמח מלא בתנור אדמה

    בימי קדם הכינו מצות מקמח כל יום במהלך החג בתנור הביתי. אורי מאיר־צ'יזיק מתחבר לשורשים ומשחזר איך עשו את זה פעם עם מתכון למצה רכה מקמח מלא

    מאת: ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק
  • סלט ירוק עונתי

    סלט ירוק פשוט ומקומי שהכי טוב לאכול בידיים, עם תיבול מיוחד - שמן שומשום שנוצר אחרי טחינת השומשום לטחינה, בדיוק כפי שהיו מייצרים שמן לפני אלף שנה

    מאת: ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק
  • תבשיל פול ירוק

    כולנו מניחים מרור בקערת ליל הסדר, אבל ישנה גם אופציה אחרת - חסת המצפן, שמוסיפים לתבשיל פול ירוק יחד עם מרווה ולימון כבוש

    מאת: ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק
  • דברים שלמדתי לבד

    מתכון לרוסטביף שעושה חיל בעולם ועשרת הדיברות לפבלובה המושלמת - קינוח הפסח הכי מעודכן. רותי רוסו מסדרת לכם שתי מנות מנצחות שיפרו את הסדר בחג

    מאת: רותי רוסו

Silence is Golden SRV:SRV2 on: dfbaa4c2ba27b4dbb0ec