מיוחדים

  • אחד אחד: עז תלם בורר בין מיני האורז

    האורז אולי מוכר בכל בית, אבל כמה אנחנו מכירים אותו באמת? עז תלם עושה לנו סדר בין הזנים השונים עם מדריך מצולם לבישול נכון, טיפים חשובים ומתכונים למנות מלאות השראה

    מאת: עז תלם
  • לה פמיליה: מסעדת לוקה ולינו בגרסה התל אביבית

    יונה ששון ומוריס גיני מאסו בקשיים של ירושלים. הם ארזו את מסעדת טופולינו האיטלקית, את המשפחה ואת החיים ועברו לתל אביב כדי לפתוח בה את לוקה ולינו הליברלית, שהתפריט בה משתנה כל הזמן

    מאת: שרון בן דוד
  • אלכוהול: הנורמה של הג'ין

    הג'ין הוא משקה אנגלי קלאסי בעל טעם מעודן וסגולות רבות. הכירו את ההיסטוריה, הפולקלור והחוקים של הדרינק הבריטי והכי חשוב - את הבקבוקים שכדאי להחזיק בהישג יד

    מאת: שגיא קופר
  • להתאהב בסמות'יס

    הסמות'יס העשירים הם בדיוק הרפואה הטובה והטעימה לעונה הקרה. חוץ מזה הם מצטלמים נהדר ויוסיפו לכם טאץ' עיצובי מפתה לחשבון האינסטגרם

    מאת: אביבית כהן
  • יין ואלכוהול: יינות בלתי שגרתיים

    ארוחות החגים הן הזדמנות טובה לצרף לשולחן יינות מזני ענבים שלא שמעתם את שמם, לפחות לא בארצנו. הכירו את הדבוקי, הגראנש, המראווי, המרסאלן והריזלינג שיעשו לכם חג שמח

    מאת: שגיא קופר
  • 3 מתכוני פיקניק עם סיידר אלכוהולי

    השף רגב יחזקאל משתף אותנו בכמה מתכונים קלים ומהירים להכנה שיכולים להתאים לכל פיקניק בתקופת החגים

    מאת: שף רגב יחזקאל
  • משחק הזיכרון: שפים מבשלים נוסטלגיה

    היום הם שפים עסוקים שלא תמיד מצליחים להגיע לארוחת ערב החג, אבל פעם הם היו ילדים שישבו סביב השולחן המשפחתי. עשינו לשפים תרגיל בנוסטלגיה, עוררנו געגועים למנות של פעם, הבנו מה משפיע על הבישול שלהם והבאנו מתכונים למאכלים שהם אוהבים מאז בגרסה של היום

    מאת: שרון בן דוד
  • איך מזהים אוזו טוב?

    האוזו, המשקה הלאומי של יוון, הוא מהאניסים הפופולריים בארץ. שגיא קופר מלמד איך לזהות אוזו טוב ובוחר את הבקבוקים שכדאי להכיר  

    מאת: שגיא קופר
  • טרטר אינטיאס עם גספצ'ו תפוחים

    הזוכה ב"משחקי השף", אור גינסברג, מכין של טרטר דג רענן ופיקנטי, שמתאזן נפלא עם גספצ'ו פירותי מתקתק. מנה בניחוח ספרדי שאסור להחמיץ

    מאת: השף אור גינסברג
  • השיט הקולינרי של שף אור גינסברג

    המנצח ב"משחקי השף", אור גינסברג, מנצל היטב את התהילה ומעבר לה. לצד העבודה הקבועה כשף ברסטו־בר הוא מריץ סדרת ארוחות עם שיט על יאכטה, מארח אירועים קטנים בלופט מעוצב ויש עוד כמה הצעות על האש

    מאת: שרון בן דוד

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 6fbd647d022b47ccc