מיוחדים

  • עוגיות ביס בננה

    הן קלות להכנה, טבעוניות, ללא סוכר ומשביעות את הקרייב למתוק. קבלו אותן: עוגיות ביס בננה ותמרים

    מאת: נגה אדמית
  • מחוברת לעצמה: ננה שרייר מסתכלת אחורה על המהפך

    שנה וקצת אחרי המהפך הטבעוני שעשתה ננה שרייר בננוצ'קה שלה היא מספרת על הדרך המתישה, על תגובות הקהל והמשפחה ועל מה שקורה כשמפסיקים להדחיק

    מאת: שרון בן דוד
  • הטיפה המרה

    הביטרס, משקאות מרירים, עשבוניים ועתירי אלכוהול, יעזרו לכם להרגיע את הבלגן בבטן בתום ארוחות החג המתישות. מי הם, מאיפה באו ומאילו מהם מומלץ להיזהר

    מאת: שגיא קופר
  • תפיסה מהפכנית: רות סירקיס על מדור האוכל הראשון ב"את"

    עוד הרבה לפני האינסטגרם צילמה רות סירקיס צילומי אוכל מרהיבים. כך נולד מדור האוכל ב"את" שכונן את התרבות הקולינרית הישראלית והוליד את הספר "מהמטבח באהבה"

    מאת: עידן יוסף ימין
  • עוגת שוקולד ושמן זית

    במטבח כמו באמנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה. והפעם: עוגת שוקולד ושמן זית בהשראת המטבח האיטלקי. קבלו מתכון לעוגה עשירה ועסיסית ללא גלוטן ולקטוז שמתאימה לפסח אבל תרצו להכין אותה כל השנה

    מאת: נגה אדמית
  • היינות נכנסים לקופסה

    יינות בקופסה מוכּרים בארץ כבר די הרבה שנים, אבל לא ממש זכו להצלחה בקרב הציבור הרחב. האם חנות יין שמוכרת רק יינות צרפתיים כאלה תצליח ליצור את הבאז הראוי ולשכנע את הישראלים לצאת מהבקבוק?

    מאת: שגיא כהן
  • עוגת גזר ללא אפייה

    המון בריאות ומעט התעסקות. היכונו להכניס את טרנד הרואו-פוד אליכם הביתה עם עוגת גזר ללא אפייה כלל

  • תורת הערבובים

    היום, כשהמילה מיקסולוגיה הפכה לטרנד החם של המסעדות והברים, כדאי להבין איך הכל התחיל, ואיך תוכלו גם אתם לערבב לבד

    מאת: שגיא קופר
  • האישה הראשונה

    לכבוד ולנטיין ויום המשפחה פגשנו נשים שלא נפרדות מבן הזוג במהלך העבודה, כי לפני כל שף מצליח עומדת מנהלת חזקה

  • אחד העם

    השם ערן שרויטמן נשמע לכם אולי מוכר, אבל אתם לא יודעים בדיוק מאיפה. השף שהוביל את מסעדת אורקה המיתולוגית נעלם לפני כחמש שנים מהרדאר הציבורי, ועכשיו הוא חוזר עם מסעדת פיצות מקוריות מבצק סודי שפיתח בעצמו ובלי שאיפות להפוך לשף־סלב

    מאת: שרון בן דוד

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 480afd23a4ee06355dd2