מיוחדים

  • הישרדות, גרסת המזון

    מזון יקר שמושלך אל הפח הפך לצרה עולמית, אך עדיין לא נעשים מספיק מאמצים להביא לפתרונו. הבלוגר עוז תלם ניסה להבין מה לעשות כדי להציל את חומרי הגלם מאימת הפח

    מאת: עוז תלם
  • קוקטיילים לפיקניק לילה

    יוצאים לפיקניק לילי לוהט? אתם חייבים לשלב בחגיגה Basil Smash ו- Aperol Passion, הקוקטיילים שיכניסו אתכם לאווירה הנכונה

    מאת: יוגב ירוס
  • ברוסקטות עם "חומוס" קטניות

    טרנד הבריאות כבר הפך לתופעה של ממש ואפילו רשתות השיווק מתהדרות במחלקות "ירוקות" בכל רחבי הארץ. הצעה למתכון פשוט ובריא ל"חומוס" מקטניות על לחם אורגני

  • אמורה מיו

    לא בטוח שאי פעם יוכרע הוויכוח למי הגבינות הטובות יותר, לצרפתים או לאיטלקים, אבל הריקוטה הביתית של רותי רוסו תדמה את המטבח שלכם תוך רגע לטוסקנה או לפרובנס - רק תבחרו

    מאת: רותי רוסו
  • סינטה צרובה על סלט עדשים

    השפית אביבית פריאל אביחי חושפת את הקשר בין סינטה צרובה לאופנת שנות ה-70, במתכון מיוחד שחוגג את גיליון ה-800 של מגזין "את"

    מאת: שפית אביבית פריאל אביחי
  • כדורי הפתעה: דפי אורז ממולאים בדג ים

    מחפשים מנה שתהמם לכם את כל החושים? לשפית איילת לטוביץ יש מתכון לסשימי אינטיאס עם דפי אורז בהשראת הפקת אופנה היסטורית של מגזין 'את'. תתכוננו להתאהב

    מאת: שפית איילת לטוביץ
  • קרפצ'יו שייטל וריקוטה באפאלו

    השפית עינב ברמן עם מתכון למנה של פרוסות שייטל עם גבינה ואוכמניות יבשות בהשראת הפקת אופנה משנות ה-70 של מגזין 'את'

    מאת: שפית עינב ברמן
  • מרשמלו פטל

    השוקולטיירית איקה כהן עם מתכון למרשמלו פטל בהשראת הפקת אופנה של מגזין 'את' מסוף שנות ה-70. קבלו קלאסיקה מודרנית שתטריף לכם את החך

    מאת: שוקולטיירת איקה כהן
  • עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות

    עוגיות שוקולד צ'יפס שמתאימות לכל מזג אוויר, לכל שעה ולכל מצב רוח. הבונוס: המתכון שלפניכם מתאים גם לטבעונים. קדימה, למטבח, בלי תירוצים

    מאת: בלוג פצפוצים
  • קוקטייל בניחוח ישראלי ליום העצמאות

    קוקטייל אלכוהולי בניחוחות ישראליים שמתאים בצורה מושלמת למנגל. מילה מאיתנו: אתם תשמחו לחגוג איתו את יום העצמאות

    מאת: מוטי חי

Silence is Golden SRV:SRV1 on: d8c2f3ae2595 at 06:50:25