מיוחדים

  • תורת הערבובים

    היום, כשהמילה מיקסולוגיה הפכה לטרנד החם של המסעדות והברים, כדאי להבין איך הכל התחיל, ואיך תוכלו גם אתם לערבב לבד

    מאת: שגיא קופר
  • האישה הראשונה

    לכבוד ולנטיין ויום המשפחה פגשנו נשים שלא נפרדות מבן הזוג במהלך העבודה, כי לפני כל שף מצליח עומדת מנהלת חזקה

  • אחד העם

    השם ערן שרויטמן נשמע לכם אולי מוכר, אבל אתם לא יודעים בדיוק מאיפה. השף שהוביל את מסעדת אורקה המיתולוגית נעלם לפני כחמש שנים מהרדאר הציבורי, ועכשיו הוא חוזר עם מסעדת פיצות מקוריות מבצק סודי שפיתח בעצמו ובלי שאיפות להפוך לשף־סלב

    מאת: שרון בן דוד
  • צבע אדום

    מיליארד וחצי סינים יחגגו החודש את ראש השנה לפי לוח השנה הסיני העתיק ויקבלו את שנת הכבשה בבגדים ובקישוטים בצבע אדום המסמל מזל. השף יובל בן נריה מצטרף לחגיגות בגרסאות משלו למנות החג המסורתיות

    מאת: שרון בן דוד
  • 840 טעמים

    לרגל חגיגות שבע השנים לבית הספר לבישול גלילי ארז קומורובסקי מזמין אתכם למפגשי בישול עם השפים טובים ביותר בארץ

    מאת: יעל בלומנאו
  • פתאום קם אדם

    לכולם היה מקצוע מסודר ומכניס וכולם בחרו לעשות שינוי ולהתחיל מחדש בעיסוקים הקשורים באוכל. הכירו את האנשים שהכניסו טעם לחיים שלהם (ושלנו)

  • מתערבבים

    בשביל מסיבות סוף שנה בסטייל צריך כמה קוקטיילים מתוחכמים אך לא מסובכים. שייק איט

  • חמין טבעוני ים-תיכוני

    עכשיו זה רשמי: טבעונים נהנים יותר. קבלו חמין טבעוני עשיר בטעמים שישאיר אתכם כבדים ומרוצים - מתכון של אורי שביט, בעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר"

  • חאן מנולי: חומוס האקר

    השף הצעיר פליקס רוזנטל הספיק להתמחות במסעדות עילית בארץ ובחו"ל ואז החליט לצאת לדרך חדשה ולהתחיל למכור חומוס. הוא פיתח שיטה ייחודית להכנה, צירף תוספות מעניינות, הוסיף מנות עונתיות ופתח ביסטרו־חומוס בלב יפו. ניגוב עם גרוב

    מאת: שרון בן־דוד
  • קודים תרבותיים

    אהרוני וגידי מסיימים עונה שנייה של מסעות תרבותיים־קולינריים על פני הגלובוס. מתברר שהם לא זקוקים לקהל כדי להתרפק על חוויות ולטפח את מערכת היחסים הכי מצחיקה־מרגשת שמתקיימת כיום על המסך הקטן. ראיון פטפטני במיוחד על קולינריה

    מאת: עופר עין גל

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 6fbd647d022b47ccc