מיוחדים

  • חאן מנולי: חומוס האקר

    השף הצעיר פליקס רוזנטל הספיק להתמחות במסעדות עילית בארץ ובחו"ל ואז החליט לצאת לדרך חדשה ולהתחיל למכור חומוס. הוא פיתח שיטה ייחודית להכנה, צירף תוספות מעניינות, הוסיף מנות עונתיות ופתח ביסטרו־חומוס בלב יפו. ניגוב עם גרוב

    מאת: שרון בן־דוד
  • קודים תרבותיים

    אהרוני וגידי מסיימים עונה שנייה של מסעות תרבותיים־קולינריים על פני הגלובוס. מתברר שהם לא זקוקים לקהל כדי להתרפק על חוויות ולטפח את מערכת היחסים הכי מצחיקה־מרגשת שמתקיימת כיום על המסך הקטן. ראיון פטפטני במיוחד על קולינריה

    מאת: עופר עין גל

Silence is Golden SRV:SRV1 on: dfbaa4c2ba27b4dbb0ec