מתכון למרק בצל וכמהין

| מאת: מערכת את

אין כמו מרק בצל בחורף. קבלו את הגרסה של שף אילן ניב ממסעדת דרך הגפן למרק בצל מדהים

מרק בצל וכמהין | צלם: שירן כרמל

מצרכים:

החומרים ל-½1 ליטרים:

2 כפות שמן
4 בצלים בינוניים, חתוכים לרצועות דקות
1 כף סוכר קנים
½1 ליטרים מרק עוף או בקר (או ציר מרק עוף פרווה)
1 כף שטוחה מלח
קורט פלפל שחור
2 כפות מחית פטריות כמהין

להגשה:

קרוטונים
2 כפות בצל ירוק, קצוץ
גבינת פקורינו, מגוררת

אופן ההכנה:

1. מאדים את הבצל בסיר עם השמן והסוכר על אש נמוכה במשך דקה תוך כדי ערבוב עד הזהבה.

2. מוסיפים את הנוזלים והתבלינים ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה במשך 1/2 שעה.

3. מגישים עם קרוטונים, בצל ירוק, גבינת פקורינו ומעט ממחית פטריות הכמהין.

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 2a02f473306378cefdcc2 at 03:37:42