מתכון לצ'יפס מושלם

|

כתיבה והכנה: שף שאולי הופמן

רוב האנשים אוהבים צ'יפס, אבל מעטים יודעים איך להכין צ'יפס פריך ומושלם. מתכון בלגי לצ'יפס נהדר שלא תצליחו להפסיק לנשנש

צלם: אילוסטרציה: ingimage

החומרים ל-2 מנות:

5 תפוחי אדמה אדומים, קלופים

4 כוסות (1 ליטר) שמן צמחי (תירס, קנולה, סויה)

אופן ההכנה:

1. חותכים את תפוחי האדמה לאצבעות של חצי ס"מ X חצי ס"מ ומניחים בקופסה עם מי קרח ל-30 דקות. מסננים ומייבשים בחוץ כ-5 דקות.

2. מחממים בסיר עמוק את השמן לטמפרטורה של 80-90 מעלות. חולטים את הצ'יפס בקבוצות קטנות למשך 8-5 דקות ומניחים על מגבת יבשה.

3. מחממים את השמן שוב לטמפרטורה של 120-150 מעלות. מטגנים את הצ'יפס שוב בקבוצות קטנות עד הזהבה. מוציאים וממליחים מיד.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 6c35ecd887b82 at 13:20:51