אגסים ביין אדום, גבינת שמנת ושקדים קלויים
אם תשאלו את השף אבי ביטון, אגסים ביין הם שילוב מושלם עם גבינות מכל הסוגים. לא רק כקינוח, אלא גם כמנה ראשונה קצת אחרת. הוא סידר לנו מתכון מעולה - בבקשה
תוכן שיווקי | וילי פוד
[tmwdfpad]
מתכון: שף אבי ביטון | צילום: בן יוסטר | סטיילינג: דיאנה לינדר | עיצוב: סטודיו אימג'ארט| כלים ומפות: בלו בנדנה, אירית בירן, זארה הום | שולחן: טומיק רהיטים
החומרים ל- 4-6 מנות:
לאגסים ביין:
4 אגסים גדולים
2 כוסות יין אדום חצי יבש
1 כוס מים
¾ כוס סוכר
2 פרוסות קטנות של ג'ינג'ר טרי
1 מקל קינמון
1 ציפורן
1 תרמיל הל
קורט מוסקט
לקרם שמנת:
1 חבילת (150 גר') גבינת שמנת טבעית Arla
1 מכל שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
האגסים:
בסיר מביאים לרתיחה את כל מרכיבי האגסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ־30 דקות. מצננים היטב ומסננים את הסירופ.
קרם השמנת:
במיקסר מקציפים את כל חומרי הקרם לקרם אחיד ורך ומכניסים למקרר לכשעתיים. מגישים את האגסים לצד קרם שמנת ומעט מהסירופ.
גבינת שמנת | CREAM CHEESE
גבינת שמנת בעלת 24% שומן ומרקם עשיר המיוצרת עפ"י מסורת אירופאית ארוכת שנים. מיוצרת מרכיבים מהטבע וללא חומרים משמרים. המים המצטברים בחלקה העליון מעידים על ייצור מחומרים טבעיים וללא תוספים.