עוגיות ביסקוטי

| מאת: ליאורה קרן |

צלם: בועז לביא | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

עוגיות ביסקוטי הן העוגיות המושלמות להגשה עם כוס תה או כוס קפה. קבלו מתכון לביסקוטי שלא תוכלו להפסיק לנשנש

צלם: בועז לביא

מצרכים:

החומרים ל-50 עוגיות:

2 חלמונים
2 ביצים
½1 כוסות (200 גרם) סוכר
2 כפות (20 גרם) סוכר וניל
2 כפות ליקר קוונטרו או פרנג'ליקו
½2 כוסות (350 גרם) קמח תופח
קליפה מ-1 לימון או תפוז, מגוררת
1/2 כפית מלח
3 כוסות (300 גרם) תערובת של אגוזי לוז ושקדים, לא קלויים
מעט שמן לשימון תבנית האפייה

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את החלמונים, הביצים, הסוכר וסוכר הווניל עד קבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הליקר, הקמח, קליפת הלימון או התפוז והמלח. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

2. מוסיפים את האגוזים והשקדים תוך כדי ערבוב. יוצרים 2 כיכרות מוארכות מהעיסה ומניחים אותן זו ליד זו עם מרווח ביניהן על תבנית מחופה בנייר אפייה משומן קלות. אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות או עד שהכיכרות יציבות למגע. אם הכיכרות משחימות מהר מדי, אפשר לכסות אותן בנייר כסף או להנמיך את הטמפרטורה ל-170 מעלות.

3. מוציאים מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל-140 מעלות. לאחר שהכיכרות מצטננות חותכים אותן לרוחב בעזרת סכין משוננת וחדה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים במשך 20 דקות או עד שהן יבשות למגע. שומרים בכלי אטום.

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 6c35ecd887b82 at 16:52:14