עוגיות חלבה-טחינה

|

כתיבה והכנה: שף-קונדיטור אורן בקר

טחינה היא מזינה ובריאה אבל לא פשוט לשכנע ילדים לאכול אותה. עוגיות חלבה, שעושים מטחינה, יגרמו לילדים שלכם לזלול. ואפשר גם לתת להם לעזור בהכנה

צלם: דן פרץ | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

מצרכים:

ל-40 עוגיות:

100 גר' חמאה רכה

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס (140 גר') טחינה גולמית

1 כפית קליפת לימון מגוררת

1 כפית תמצית וניל

1 כוס + 2 כפות (160 גר') קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

30 גר' פרוסות שקדים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את החמאה והסוכר במערבל עד קבלת תערובת אחידה.

2. מוסיפים למערבל את הטחינה, קליפת הלימון המגוררת ותמצית הווניל ומערבבים.

3. מוסיפים למערבל את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.

4. מגלגלים מהבצק כדורים קטנים, מניחים על כל כדור פרוסת שקד ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך כ-10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: d8c2f3ae2595 at 20:31:08