עוגיות שוקולד צ'יפס

| מאת: ליאורה קרן |

צלם: בועז לביא | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

עוגיות שוקולד צ’יפס הן הנשנוש האולטימטיבי: לפניכם מתכון לעוגיות מטריפות וקלות להכנה

צלם: בועז לביא | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

מצרכים:

החומרים ל-23 עוגיות:

9 כפות (125 גרם) חמאה, רכה
1 כוס (200 גרם) סוכר דמררה
2 כפות סוכר לבן
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל משובחת
2 כוסות + 2 כפות (250 גרם) קמח תופח
1 קורט מלח
½1 כוסות נטיפי שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את החמאה עם 2 סוגי הסוכר, מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לערבב עד שהביצה נבלעת בתערובת. נזהרים לא לערבב יותר מדי.

2. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים. מוסיפים את נטיפי השוקולד ומערבבים קלות. מצננים במקרר במשך חצי שעה.

3. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים ומסדרים במרווחים גדולים על תבנית מחופה בנייר אפייה. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד שהעוגיות מזהיבות בקצוות. מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 6c35ecd887b82 at 21:27:28