עוגת בננה מהירה

|

קונדיטור בן עמי ברתיני שביט | צלם: בועז לביא

בלי חומרים יוצאי דופן, רק מערבבים ומכניסים לתנור: קבלו מתכון לעוגת בננה בחושה ומהירה של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט

כשר, קל, מהיר, חלבי

ל-3 תבניות אינגלישקייק:

  • 225 גר' חמאה רכה
  • ½2 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 800 גר' (2 כוסות) בננות, מעוכות
  • ½ גביע שמנת חמוצה
  • 3 כוסות קמח
  • 3 כפיות אבקת אפייה
  • 1 פקק תמצית וניל
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1. מכניסים למעבד מזון את החמאה והסוכר ומערבבים.

2. מוסיפים לתערובת את הביצים, הבננות והשמנת החמוצה ומערבבים.

3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, תמצית הווניל והמלח ומערבבים.

4. יוצקים את התערובת ל-3 תבניות אינגליש קייק משומנות, ואופים במשך כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: a8ad7e4337e35a61197