שומר קונפי

| מאת: אבנר לסקין

מיכל אנסקי, מקימת שוק צפון ברמת החייל, פותחת שולחן פסח עם הבשלנים שמאחורי הדוכנים והפעם, אבנר לסקין עם שומר קונפי שיגרום לכם ללקק את האצבעות

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2016/04/sizes/sarit_goffen-2207_h_wo_680_382.jpg
שומר קונפי של שף אבנר לסקין | צילום: שרית גופן | סטיילינג: נעה קנריק

 

חומרים ל-4-8 מנות | קל | פרווה | טבעוני

8 שומרים בינוניים חצויים לאורך
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור

שומר קונפי של שף אבנר לסקין | צילום: שרית גופן | סטיילינג: נעה קנריק

שומר קונפי של שף אבנר לסקין | צילום: שרית גופן | סטיילינג: נעה קנריק

אופן ההכנה

1. מסדרים את השומרים כך שצדם הקמור כלפי מעלה בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים את שמן הזית, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך שעה בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות.

2. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וצולים במשך 10 דקות נוספות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים של הבשלנים של שוק צפון:

1. מרק סובה שויו
2. פילה מוסר ים בחמאת עגבניות
3. סלט קינואה אדומה וסלט סגול
4. מרציפן ופנקוטה יוגורט ושקדים
5. נתח פריים עם עצם ושדרת אסאדו

מימין לשמאל: ינאי ארז (בר דגים), מיכל אנסקי, דן גרשונוביץ (מיזיאקי), אבנר לסקין (רק היום), מור כספי (פרונטו קיוסקו), קדן רוזנר (אטליז קדן- בעיקר בשר) | צילום: שרית גופן | סטיילינג: נעה קרניק

מימין לשמאל: ינאי ארז (בר דגים), מיכל אנסקי, דן גרשונוביץ (מיזיאקי), אבנר לסקין (רק היום), מור כספי (פרונטו קיוסקו), קדן רוזנר (אטליז קדן- בעיקר בשר) | צילום: שרית גופן | סטיילינג: נעה קרניק

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 6fbd647d022b47ccc