סלט פומלה, בצל וצ'ילי

| מאת: עז תלם

הפומלה המעודנת מקבלת שדרוג בצורת חריפות מדויקת של בצל סגול, צ'ילי וכוסברה, שפותחים לה את הטעמים בסלט חורפי כיפי

  • https://atmag-static-timeout.netdna-ssl.com/media/2017/01/sizes/3_H2_wo_680_382.jpg
סלט פומלה | צילום: בועז לביא

 

"פומלה היא אחד הפירות החורפיים האהובים עליי, ובמתכון זה שידכתי לה בצל סגול, כוסברה וצ'ילי חריף כדי ליצור סלט מרענן ועוקצני. הסלט יכול להיות מנה ראשונה קלילה או ללוות מנות עיקריות, כמו בשרים צלויים או דגים על הגריל".

החומרים ל-4 מנות |   קל  |   פרווה  |   טבעוני

בקבוקונים מ־1 פומלה
1 בצל סגול קטן פרוס דק
1/2 פלפל צ'ילי חריף פרוס דק
חופן עלי כוסברה
2-3 כפות שמן זית
מיץ סחוט מ־1/2 לימון או מליים אחד
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

1. מערבבים את הפומלה, הבצל והצ'ילי בקערה.

2. מוסיפים את הכוסברה ומתבלים בשאר המרכיבים.

3. מגישים מיד.

סלט פומלה | צילום: בועז לביא

סלט פומלה | צילום: בועז לביא

 

כלי קרמיקה לורי גולדשטיין
הדרים באדיבות עלה הביתה והמטעים של בן וגל אלון
עֹ ז תלם הוא בעל האתר the kitchen coach

צילום בועז לביא | סטיילינג ענת לבל | ע. צלם לבנת נוי

מתכונים נהדרים של עז תלם, עשירים בפירות ההדר:

המדריך המלא לפירות ההדר
סנגריית הדרים חורפית

סלט טאבולה הדרים

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 88dc9f2617043a2c6cf