רולדה שוקולד וקרם וניל

מתכון לרולדת שוקולד וקרם וניל של קרין גורן עם שמנת לייט וסוכרלוז במקום סוכר, הנלחם בגבורה בנקיפות מצפון מתוקות

רולדת שוקולד וקרם וניל של קרין גורן | צלם: יח"צ סוגת

מצרכים:

תבנית מלבנית 33X27 ס"מ

לעוגה:

3 ביצים
1/3 כוס אבקת סוכרלוז
2 כפות תחליף דבש או סילאן טבעי ללא תוספת סוכר
2 כפות קקאו מנופה

לאיבוק נייר האפייה:

מעט קקאו

לקרם:

200 גרם גבינת שמנת לייט 5% שומן
1 מעדן וניל דיאט 0% שומן ללא סוכר
2 כפות אבקת סוכרלוז

אופן ההכנה:

1. במיקסר מקציפים ביצים, אבקת סוכרלוז "סוגת" ותחליף דבש במהירות גבוהה 10 דקות, לתערובת בהירה ותפוחה מאוד במרקם של מוס. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קקאו ומקציפים לאט לאיחוד.

2. מרפדים תבנית מלבנית בנייר אפייה, משמנים ומפזרים עליו קקאו. משטחים את התערובת בתבנית ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגה ספוגית למגע.

3. מפרידים בסכין את העוגה מדפנות התבנית. מכינים נייר אפייה חדש עם מעט קקאו והופכים את העוגה עליו. מפרידים את נייר האפייה המקורי ומניחים בצד לצינון.

4. בינתיים טורפים גבינה עם מעדן ואבקת סוכרלוז לקרם אחיד ללא גושים. מורחים על העוגה ומגלגלים לרולדה. שומרים במקרר עד ההגשה.


סוד מתוק:

אם רוצים לגוון במלית, אפשר להחליף את מעדן הווניל במעדן בכל בטעם אחר, ובלבד שהוא יהיה ללא תוספת סוכר.

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 6c35ecd887b82 at 21:17:08