אוכל: רביבה אפל ואנה שפירו
רביבה אפל, מייסדת רביבה וסיליה עוזרת לשף קונדיטורית אנה שפירו להחליט איפה כדאי לה להיות בעוד 5 שנים. את חוגגת 50 עם הנשים הצעירות שיעשו את 50 השנים הבאות והמנטוריות שיובילו אותן לשם
ההבטחה
אנה שפירו, 30, שף קונדיטורית
אחרי שלמדה אמנות ועיצוב אופנה, לימדה את עצמה קונדיטוריה. עובדת כבר שמונה שנים במסעדות הלוהטות בישראל (כיום בטאיזו).
איזה טיפ נתנה ג. יפית לאשלי בקשי?
מתי את קמה בבוקר ומתי את הולכת לישון?
"הולכת לישון מתי שבא לי וקמה תמיד ב־9:00".
איך את שותה את הקפה שלך?
"אמריקנו עם קרח".
מתי היית הכי גאה בעצמך?
"בכל פעם שאני חושבת על כל מה שהשגתי ברמה המקצועית בגילי הצעיר".
מה מפחיד אותך?
"עכבישים".
מי היית רוצה שתהיה חברה שלך?
"מדונה".
על איזה חו"ל את מפנטזת?
"האזור הכפרי של איטליה".
מה לא תאכלי אף פעם?
"טלה".
לאיזה מזון את לא מסוגלת להגיד לא?
"זיתים ואבטיח".
מה תמיד יש לך בתיק?
"טושים ופלסטרים".
שוקולד או מרציפן?
"גם וגם".
באיזה רכב את נוהגת?
"כלום, גם לא אופניים".
מה הספורט שלך?
"יוגה".
מוסיפים עוד שעה ליממה. מה את עושה בה?
"הולכת לישון".
איפה תהיי בעוד חמש שנים?
"אמשיך להתפתח ולעבוד עם יובל בן נריה, אולי אקים משפחה, בטוח שאמשיך ללמד".
אסתי לאודר שואלת: מה העצה הכי טובה שקיבלת?
"לא להתייחס לדעות של אנשים ולהמשיך לעשות את מה שאני מאמינה בו".
העצה של המנטורית
רביבה אפל, מייסדת רביבה וסיליה
"אני מייעצת לאנה לנסוע בעולם, לאכול ולראות כמה שיותר. גם אני, בגילי המתקדם, לומדת כל הזמן".
עורכת פרויקט מיכל פליישרֿ
מנהלת פרויקט ירדן מזרחי
המצולמות אופרו במוצרי אסתי לאודר