אדום עז: קפרזה מגי בסלסה ורדה

מחפשים קצת צבע וטעם לשולחן החג? עגבניות מגי יעשו את העבודה בסלט קפרזה מעולה

88 שיתופים | 132 צפיות

[tmwdfpad]

תוכן שיווקי | עגבניות הזרע

צילום וסטיילינג אנטולי מיכאלו | מתכונים רוברט קלוגר

החומרים ל–4 סועדים

8 עגבניות מגי

לסלסה

עלים מ–½ צרור פטרוזיליה
עלים מ–¼ צרור אורגנו
חופן עלי בזיליקום
½ כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי טעם

להגשה

1 כדור מוצרלה פרסקה
חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה

חורצים בתחתית העגבניות איקס וזורקים אותן למים רותחים למשך 30 שניות. מוציאים את העגבניות ומעבירים אותן מיד למי קרח (פעולה זאת תפריד את הקליפה מבשר העגבנייה).

הסלסה

שמים בבלנדר את עלי הפטרוזיליה, האורגנו והבזיליקום ומזלפים פנימה, תוך כדי עיבוד במהירות בינונית, את שמן הזית. מתבלים במלח ובפלפל.

הרכבה והגשה

קולפים את העגבניות, חוצים אותן לרבעים ומתבלים בשמן זית ובמלח. בוצעים את המוצרלה בידיים.

על צלחת הגשה יוצקים סלסה ירוקה ומעליה מניחים בצורה חופשית את העגבניות ואת 
קרעי המוצרלה.

מזלפים על הסלט שמן זית, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.