בראוניז משודרגים
קבלו מתכון לעוגיות בראוניז עם טוויסט: השימוש בקמח מלא עושה מתכון זה לבריא יותר והדבש מקנה לבראוניז טעם וארומה מיוחדים
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
לתבנית בגודל 20X30 ס"מ (25 ריבועי בראוניז):
1/2 כוס (70 גרם) קמח רגיל
1/2 כוס (60 גרם) קמח מלא
2/3 כוס (65 גרם) סוכר
1/4 כוס (35 גרם) קקאו
5 כפות מרגרינה, מומסת
1/4 כוס מים או חלב
1 ביצה
2 חלבונים
1/4 כוס (90 גרם) דבש
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. מניחים את החומרים היבשים בקערת מערבל ומערבלים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים היטב.
2. יוצקים את התערובת בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-30 דקות עד שהעוגה נפרדת מדופנות התבנית. מוציאים מהתנור וחותכים ל-25 ריבועים.