בראוניז משודרגים

קבלו מתכון לעוגיות בראוניז עם טוויסט: השימוש בקמח מלא עושה מתכון זה לבריא יותר והדבש מקנה לבראוניז טעם וארומה מיוחדים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

לתבנית בגודל 20X30 ס"מ (25 ריבועי בראוניז):

1/2 כוס (70 גרם) קמח רגיל

1/2 כוס (60 גרם) קמח מלא

2/3 כוס (65 גרם) סוכר

1/4 כוס (35 גרם) קקאו

5 כפות מרגרינה, מומסת

1/4 כוס מים או חלב

1 ביצה

2 חלבונים

1/4 כוס (90 גרם) דבש

1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. מניחים את החומרים היבשים בקערת מערבל ומערבלים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים היטב.

2. יוצקים את התערובת בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-30 דקות עד שהעוגה נפרדת מדופנות התבנית. מוציאים מהתנור וחותכים ל-25 ריבועים.