גפילטע פיש בהגשת גורמה

גפילטע פיש בהגשת גורמה | צילום: יח"צ
גפילטע פיש בהגשת גורמה | צילום: יח"צ

מתכון עם טוויסט לגפילטע פיש המוכר ואהוב בהגשת גורמה משגעת שתגרום לאורחים שלכם להזיל ריר

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים

500 גר' פילה קרפיון ללא עצמות ההדרה והעור

2 בצלים

2 גזרים

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

3 כפות סוכר

קמצוץ צילי טחון

2 ביצים

1 כוס קמח מצה

לקישוט

מקלות גזר

לציר הבישול

3 ראשים חתוכים ל 2

עצמות מהדגים

2 בצלים פרוסים

4 גזרים פרוסים

5 כפות סוכר

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

2 פלפל שאטה קטנים

2 ליטר מים

אופן ההכנה

טוחנים את פילה הדג פעמים מוסיפים לטחינה את הבצלים והגזר.

מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

פורסים נייר כסף ומעל מסדרים חופף ניילון נצמד.

שמים את מסת הדגים במרכז מסדרים מקלות גזר ומגלגלים לרול בקוטר 4 ס"מ.

מכינים כך את כל המסה.

הכנת הציר

בסיר שמים את כל המצרכים מבשלים שעתים טועמים ומתקנים תיבול.

בציר הדגים מבשלים כשעה את הרולים.

מצננים ומקלפים את העטיפה.

מקררים לילה פורסים ומגישים.

 

המתכון באדיבות השפית מירי זורגר, שפית-קונדיטורית מומחית ליצירת מנות מיניאטוריות.

http://www.mirizorger.co.il/about.html