גלידת שוקולד לבן וגנאש פיסטוק

גלידת שוקולד לבן וגנאש פיסטוק | צילום: סטודיו דן לב
גלידת שוקולד לבן וגנאש פיסטוק | צילום: סטודיו דן לב
88 שיתופים | 132 צפיות

מרכיבים לק"ג גלידה | קל

לגנאש שוקולד לבן
2 מכלים שמנת מתוקה 38% טרה
500 גר' שוקולד לבן

לגנאש פיסטוק
200 גר' גנאש שוקולד בלבן
20 גר' מחית פיסטוק
½ כוס פיסטוקים גרוסים גס

 

ג'לטייר עז יאנוס ואוריין מקציפים שמנת מתוקה לגלידת שוקולד לבן וגנאש פיסטוק | צילום: סטודיו דן לב
ג'לטייר עז יאנוס ואוריין מקציפים שמנת מתוקה לגלידת שוקולד לבן וגנאש פיסטוק | צילום: סטודיו דן לב

אופן הכנה

1. במיקרו או בבן מארי (סיר אדים כפול) ממִסים שמנת מתוקה ושוקולד לבן. מוציאים 200 גר' מהתערובת להמשך ואת השאר מעבירים למקפיא לשעה.

גנאש פיסטוק
1. ל־200 גר' ששמרנו בצד מוסיפים מחית פיסטוק ופיסטוקים גרוסים, מערבבים ומעבירים למקרר לחצי שעה־שעה.

הרכבה
1. מוציאים את התערובת מהמקפיא ומקציפים במיקסר עם וו מטרפה לקצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגנאש פיסטוק ומעבירים למקפיא.

שמנת-מתוקה_NEW_P

 

לאתר הבית של טרה