סלט תפוחי אדמה עם ענני קוטג'

88 שיתופים | 132 צפיות

מרכיבים ל-4 מנות | קל

2 גביעים קוטג' 5% טרה
5 תפוחי אדמה
5 כפות מלח גס
6 ביצים
1 בצל גדול
3 כפות בצל ירוק קצוץ
שמן לטיגון

[tobutton text="%22%u05E7%u05D5%u05E4%u05D5%u05E0%u05D9%20%u05D4%u05E0%u05D7%u05D4%20%u05DC%u05E9%u05D1%u05D5%u05E2%u05D5%u05EA%20%22" link="%22http%3A//www.tara.co.il/%25D7%2598%25D7%25A8%25D7%2594/%25D7%2594%25D7%2598%25D7%2591%25D7%2595%25D7%25AA%22" theme="pink" target="blank" wrap="p" ]

אופן הכנה

ענני קוטג'
1. מכינים קערה ובה מסננת ועליה בד חיתול. יוצקים את הקוטג' לחיתול, מהדקים את החיתול סביב הקוטג' ונותנים לנוזלים לצאת במשך לילה במקרר (כך תתקבל גבינה במרקם הדומה לריקוטה).

תפוחי אדמה
1. מחממים תנור לחום גבוה.

2. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף. בתבנית מניחים כל תפוח על כף מלח גס ואופים עד שהתפוח אדמה רך ומקבל צבע חום, שרוף מעט.

3. מצננים את תפוחי האדמה וכשהם עוד פושרים מקלפים אותם וחותכים לקוביות גדולות.

ביצים
1. בסיר עם מים מבשלים את הביצים ברתיחה במשך 6 דקות. מקלפים וחותכים לרבעים.

בצל
1. פורסים לחצי ירח ואז לרצועות דקות. במחבת עם שמן מטגנים את הבצל על אש בינונית־נמוכה עד לקבלת צבע חום זהוב.

הרכבה
1. בקערה מערבבים את תפוחי האדמה עם הבצל המטוגן ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מניחים את הביצים ומפזרים מעל ענני קוטג' ובצל ירוק.

2. מגישים חמים.

 

קוטג_NEW_P

[tobutton text="%22%u05E7%u05D5%u05E4%u05D5%u05E0%u05D9%20%u05D4%u05E0%u05D7%u05D4%20%u05DC%u05E9%u05D1%u05D5%u05E2%u05D5%u05EA%20%22" link="%22http%3A//www.tara.co.il/%25D7%2598%25D7%25A8%25D7%2594/%25D7%2594%25D7%2598%25D7%2591%25D7%2595%25D7%25AA%22" theme="pink" target="blank" wrap="p" ]

לאתר הבית של טרה

[tmwdfpad]