אופקים קולינריים
שבוע הקולינריה הצרפתי מספק הזדמנות לטעום מנות של שפים בעלי כוכבי מישלן, וגם סדרת סדנאות קולינריות באורך שעה. בון-א-פטי!
ארוחה בקוויקי
שעה זה כל מה שצריך בשביל להרים ארוחה מדוגמת
עד היום הכרנו רק סדנאות בישול ארוכות של שלוש שעות ומעלה עם תג מחיר של מאות שקלים. ברשת ספייסז חשבו מחוץ לקופסה והגו את "קצר ולמטבח" – סדנאות בישול ממוקדות שנמשכות שעה בלבד. מתברר שבזמן כל כך קצר אפשר ללמוד להכין מנות ראשונות וקינוחים מקדאיף, לאפות עוגיות מקרון צרפתיות, לבשל ארוחת ערב מקסיקנית ולגלגל סושי כמעט כמו ביפן. גם המחיר מצחיק – 50 ש"ח בלבד.
גאווה צרפתית
האירועים האחרונים בצרפת לא יעצרו את שבוע הקולינריה הצרפתי שיחגוג את שנתו השלישית בישראל
ב־15־20 בפברואר ייערך כאן שבוע הקולינריה הצרפתי השלישי. אחרי הצלחה מסחררת בשנה שעברה (כולל השקה בבית שגריר צרפת) יתארחו 21 שפים צרפתים בעלי כוכב מישלן אחד, שני כוכבים ואפילו שלושה במסעדות בשבע ערים בארץ. לכבוד האירוע השפים יכינו מנות מיוחדות שמשלבות גסטרונומיה צרפתית וישראלית ויעבירו הרצאות. מי שמעדיף את צרפת בגרסה עממית יותר יוכל לנשנש טעימות מחומרי גלם צרפתיים בשוק אוכל פתוח לקהל.