חגיגות קולינריות לפורים
אילת מתחפשת לתל אביב ומושכת דרומה שלל אטרקציות קולינריות, בקמפנלו חוגגים את פורים ברוח קרנבל המסיכות בוונציה, ואירועי מסעדות פתוחות פותחים לכם דלת לשפים הגדולים בארץ. שנאמר: משנכנס אדר מרבין בשמחה
לגעת בשפים
ב"מסעדות פתוחות" תוכלו לבשל, לפטפט ולסייר עם שפים בכירים ואנשי קולינריה מעניינים
לאור ההצלחה בשנה שעברה אירועי "מסעדות פתוחות" חוזרים ובגדול. במשך ארבעה ימים (11.3־14.3) שפים מהמסעדות הטובות בתל אביב יפתחו את דלתות המטבח, ידריכו סיורי שווקים ובאופן כללי יהיו נגישים באופן בלתי אמצעי לקהל הרחב. רשימת המשתתפים מפוארת וכוללת את בכירי בנינו כמו רן שמואלי, חיים כהן, רועי סופר ויובל בן נריה. מעניינים לא פחות הם אושיית האלכוהול אריאל לייזגולד שיחשוף סודות של מיקסולוגים, סיור קולינרי בעג'מי עם ויסאם סולימאן ומפגש קרניבורים במסעדת NG בערב פליאוליתי עם דעאל שלו (מהבלוג מר קדמוני).
50־300 ש"ח, open-restaurants.co.il
מי שלא יבוא חבל
בקמפנלו עושים מיקס בין פורים לקרנבל המסכות בוונציה עם מנות אופייניות לעיר האיטלקית
את הקו המחבר בין קרנבל המסכות בוונציה לפורים תוכלו למצוא החודש (עד 12.3) במסעדת קמפנלו, האיטלקייה של השף מנה שטרום. בתפריט הוונציאני במקום יש שש מנות וקינוח אופייניים לעיר, כמו סרדינים מוחמצים שמוגשים בכל בר בוונציה וקרפצ'יו שנולד בהארי'ס בר המפורסם. בתחרות המסכות מנצחות "סוכריות" פסטה במילוי דלעת שמעליהן פזורים פירורי עוגיות שקדים. אפילו המחיר פורימי: 198 ש"ח לזוג.
בן יהודה 230 תל אביב, 03-5445558
בואי לאילת
אטרקציות קולינריות ידרימו לעיר הנופש באמצע החודש ויפיחו בה טעם
ברוב ימות השנה אילת נחשבת למדבר קולינרי, אבל בסוף השבוע של 12־14 בחודש היא תתחפש לתל אביב. במסגרת אירוע Eilat wine tour יתקיים סיור טעימות מודרך במסעדות היותר טובות בעיר (ברזיל הקטנה, פסטורי, שוק דגים), השף־קונדיטור אורן בקר יעביר סדנת מתוקים וקינוחים, ייננים ומומחי יין יתארחו בחנויות יין ובמסעדות ולפינלה השף עומר מילר יבשל על היאכטה הרמוני ארוחה שתצולם לערוץ החיים הטובים. תאכלי אבק לאס וגאס.