חזה עוף בציפוי פתיתים פריך

צלם: לירון אלמוג
צלם: לירון אלמוג

במקום להשתמש בפירורי לחם לציפוי, למה שלא תשתמשו בפתיתים? מתכון לשניצל מקורי במיוחד

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, קל, מהיר, בשרי

החומרים ל-6 מנות:

  • 6 חזות עוף, מנוקים משומן
  • 1/2 חבילת פתיתים ארוכים

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף ממרח חרדל
  • 4 כפות מים
  • שמן קנולה, לטיגון

להגשה: רבעי לימון טרי

אופן ההכנה:

  1. 1. מכינים את הפתיתים לפי הוראות היצרן ומקררים לטמפרטורת החדר. מעבירים לתבנית שטוחה ומפוררים בעדינות בעזרת מזלג.
    2. מערבבים בעזרת מטרפה את כל חומרי הבלילה לתערובת אחידה.
    3. מחממים שמן במחבת גדולה, טובלים את חזות העוף בבלילה ולאחר מכן בפתיתים
    שבתבנית, כך שיכסו היטב את השניצלים משני צידיהם.
    4. מטגנים את השניצלים במחבת עם השמן עד שהם מזהיבים-משחימים קלות. מעבירים לנייר סופג ומגישים עם רבעי לימון.