טבעות בצל מטוגנות בבלילת בירה

| אורית שטיבר

מצוין כמנה ראשונה או בתור חטיף טעים לנשנוש

הירשמו לניוזלטרים של ifeel, וכל הכתבות הכי חמות בדרך אליכם

מתכון אירי

טבעות בצל מטוגנות בבלילת בירה

החומרים:

  • 3 בצלים גדולים, חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס בירה לבנה (180 מ"ל)
  • כוס 1 בינונית מי סודה (180 מ"ל)
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

לרוטב:

  • 3 כפות גדושות מיונז
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 5 טיפות טבסקו
  • 7 טיפות ווסטרשייר

אופן ההכנה:

הבלילה:

  1. מערבבים את כל החומרים לבלילה עד לקבלת בלילה חלקה. אם יש גושים – מעבירים את הבלילה במסננת. אם הבלילה נוזלית – מוסיפים קמח.
  2. טובלים את טבעות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
  3. מוציאים לנייר סופג.

הרוטב:

  1. מערבבים את כל החומרים לרוטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. טובלים את טבעות הבצל המטוגנות ברוטב.

המתכון של השף-ערן הראל מקבוצת קייטרינג "השרון"

מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

הכתבות שירתקו אתכם אל מסך המחשב עכשיו ב-Twitter ובפייסבוק

מצרכים:

  • 3 בצלים גדולים, חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס בירה לבנה (180 מ"ל)
  • כוס 1 בינונית מי סודה (180 מ"ל)
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

לרוטב:

  • 3 כפות גדושות מיונז
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 5 טיפות טבסקו
  • 7 טיפות ווסטרשייר

אופן ההכנה:

הבלילה:

  1. מערבבים את כל החומרים לבלילה עד לקבלת בלילה חלקה. אם יש גושים – מעבירים את הבלילה במסננת. אם הבלילה נוזלית – מוסיפים קמח.
  2. טובלים את טבעות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
  3. מוציאים לנייר סופג.

הרוטב:

  1. מערבבים את כל החומרים לרוטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. טובלים את טבעות הבצל המטוגנות ברוטב.

תגובות

Silence is Golden