טבעות בצל מטוגנות בבלילת בירה

| אורית שטיבר

מצוין כמנה ראשונה או בתור חטיף טעים לנשנוש

חלבי / בשרי
פרווה
דרגת קושי
בינוני
כשרות
כשר
זמן הכנה
כחצי שעה
סוג המנה
תוספות
סוג מטבח
ללא ערך

הירשמו לניוזלטרים של ifeel, וכל הכתבות הכי חמות בדרך אליכם

מתכון אירי

טבעות בצל מטוגנות בבלילת בירה

החומרים:

  • 3 בצלים גדולים, חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס בירה לבנה (180 מ"ל)
  • כוס 1 בינונית מי סודה (180 מ"ל)
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

לרוטב:

  • 3 כפות גדושות מיונז
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 5 טיפות טבסקו
  • 7 טיפות ווסטרשייר

אופן ההכנה:

הבלילה:

  1. מערבבים את כל החומרים לבלילה עד לקבלת בלילה חלקה. אם יש גושים – מעבירים את הבלילה במסננת. אם הבלילה נוזלית – מוסיפים קמח.
  2. טובלים את טבעות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
  3. מוציאים לנייר סופג.

הרוטב:

  1. מערבבים את כל החומרים לרוטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. טובלים את טבעות הבצל המטוגנות ברוטב.

המתכון של השף-ערן הראל מקבוצת קייטרינג "השרון"

מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

הכתבות שירתקו אתכם אל מסך המחשב עכשיו ב-Twitter ובפייסבוק

מצרכים:

  • 3 בצלים גדולים, חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס בירה לבנה (180 מ"ל)
  • כוס 1 בינונית מי סודה (180 מ"ל)
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

לרוטב:

  • 3 כפות גדושות מיונז
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 5 טיפות טבסקו
  • 7 טיפות ווסטרשייר

אופן ההכנה:

הבלילה:

  1. מערבבים את כל החומרים לבלילה עד לקבלת בלילה חלקה. אם יש גושים – מעבירים את הבלילה במסננת. אם הבלילה נוזלית – מוסיפים קמח.
  2. טובלים את טבעות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
  3. מוציאים לנייר סופג.

הרוטב:

  1. מערבבים את כל החומרים לרוטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. טובלים את טבעות הבצל המטוגנות ברוטב.

תגובות

Silence is Golden