טבעות בצל מטוגנות בבלילת בירה

|

אורית שטיבר

מצוין כמנה ראשונה או בתור חטיף טעים לנשנוש

  • http://static.atmag.co.il/media/2014/11/טבעות-בצל-בבלילת-בירה-H-680x382.jpg
צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 3 בצלים גדולים, חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס בירה לבנה (180 מ"ל)
  • כוס 1 בינונית מי סודה (180 מ"ל)
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

לרוטב:

  • 3 כפות גדושות מיונז
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 5 טיפות טבסקו
  • 7 טיפות ווסטרשייר

אופן ההכנה:

הבלילה:

  1. מערבבים את כל החומרים לבלילה עד לקבלת בלילה חלקה. אם יש גושים – מעבירים את הבלילה במסננת. אם הבלילה נוזלית – מוסיפים קמח.
  2. טובלים את טבעות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
  3. מוציאים לנייר סופג.

הרוטב:

  1. מערבבים את כל החומרים לרוטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
  2. טובלים את טבעות הבצל המטוגנות ברוטב.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden