טורטייה פרגית ואבוקדו

צלם: אנטולי מיכאלו
צלם: אנטולי מיכאלו

רעבים ומחפשים מתכון למנה מהירה ומשביעה? לפניכם מתכון קל ופשוט לטורטייה פרגית ואבוקדו

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-2 מנות:

2 עלי טורטייה

מעט מיונז למריחה

1 חופן עלי חסה

רוטב גזר-ג'ינג'ר (למתכון הקליקו כאן)

250 גרם רצועות פרגית צלויות

1/2 אבוקדו, פרוס לרצועות ומתובל במעט מלח ומיץ לימון טרי

2 בצלים ירוקים, פרוסים

1 חופן כוסברה, קצוצה

1/4 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ

אופן ההכנה:

1. מחממים קלות את הטורטיות במחבת יבשה ומסירים מהאש. מורחים על כל טורטייה שכבה דקה של מיונז.

2. מתבלים את עלי החסה במעט מרוטב הגזר-ג'ינג'ר ומניחים על כל טורטייה את עלי החסה, רצועות הפרגית, האבוקדו, הבצל הירוק, הכוסברה ופלפל הצ'ילי ומטפטפים מעט מרוטב הגזר-ג'ינג'ר על הכול.

3 מקפלים את קצות הטורטיות, מגלגלים ומגישים מיד.