טורטייה פרגית ואבוקדו
רעבים ומחפשים מתכון למנה מהירה ומשביעה? לפניכם מתכון קל ופשוט לטורטייה פרגית ואבוקדו
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
החומרים ל-2 מנות:
2 עלי טורטייה
מעט מיונז למריחה
1 חופן עלי חסה
רוטב גזר-ג'ינג'ר (למתכון הקליקו כאן)
250 גרם רצועות פרגית צלויות
1/2 אבוקדו, פרוס לרצועות ומתובל במעט מלח ומיץ לימון טרי
2 בצלים ירוקים, פרוסים
1 חופן כוסברה, קצוצה
1/4 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ
אופן ההכנה:
1. מחממים קלות את הטורטיות במחבת יבשה ומסירים מהאש. מורחים על כל טורטייה שכבה דקה של מיונז.
2. מתבלים את עלי החסה במעט מרוטב הגזר-ג'ינג'ר ומניחים על כל טורטייה את עלי החסה, רצועות הפרגית, האבוקדו, הבצל הירוק, הכוסברה ופלפל הצ'ילי ומטפטפים מעט מרוטב הגזר-ג'ינג'ר על הכול.
3 מקפלים את קצות הטורטיות, מגלגלים ומגישים מיד.