טורטליני גבינות

טורטליני גבינות עם חמאת מרווה ואספרגוס | צלם: אפיק גבאי
טורטליני גבינות עם חמאת מרווה ואספרגוס | צלם: אפיק גבאי

מתכון לטורטליני ביתי ממולא בגבינות כבשים עם חמאת מרווה ואספרגוס שמתאים לכל ארוחה וטעים באופן מיוחד

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

לבצק הפסטה:
2 כוסות קמח
2 ביצים
2 חלמונים
כף שמן זית
מלח לפי הטעם
למלית הגבינות:
200 גרם גבינת כבשים רכה
100 גרם גבינת קשקבל כבשים מגורדת
חמאת מרווה:
200 גרם חמאה
חופן עלי מרווה
אספרגוס חלוט

אופן ההכנה:

אופן הכנת המילוי:
מערבבים את כל חומרי המילוי יחד וממלאים את הטורטליני.
אופן הכנת הטורטליני:

1. לשים היטב את כל החומרים על משטח מקומח (אפשר גם במיקסר) לפחות עשרים דקות עד קבלת בצק
רך וגמיש. משמנים בשמן זית, עוטפים בניילון ונותנים לבצק לנוח כעשרים דקות במקרר.
2. מרדדים לעלים דקים על משטח מקומח ויוצרים את הטורטליני.
3. את הטורטליני מניחים בסיר מים רותחים עד שצף. סופרים עד עשר ומחברים לרוטב.
לא יודעים איך להכין טורטליני? הנה סרטון שיסביר לכם שלב אחרי שלב:
אופן הכנת הרוטב:
1. ממיסים חמאה יחד עם המרווה עד שהחלב נפרד מהשומן.
2. נותנים לחמאה לנוח עד שהחלב שוקע.
3. אוספים רק את השומן
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הטורטליני כארבע דקות אחרי שהם צפים
2. מחממים מחבת עם חמאת המרווה
3. מזהיבים את האספרגוס, שמים את הטורטליני במחבת מחממים תוך כדי ערבוב
4. מתבלים מלח פלפל ומגישים
המתכון באדיבות השף חיים טיבי