טיפים לבישול עם שמנת בשיתוף יטבתה

סדרת השמנות החדשה של יטבתה
סדרת השמנות החדשה של יטבתה

השמנות של יטבתה הן הברקה. בלי מאמץ ובלי להקדיש זמן, כך תכינו מנות מופלאות ומרשימות

88 שיתופים | 132 צפיות

 

שמנת מתוקה להקצפה 32%

הקצפת המתוקה, הטובה והחיונית בכל מטבח, מעניקה טאץ’ של פינוק לכל מנה

לשדרג הקצפת הזאת תשדרג כל פריט באגף המתוקים. הניחו גבעות קצפת על עוגת שוקולד פשוטה, תפוח אפוי, משקה שוקו, שוט אספרסו או קוקטייל אלכוהולי, והם יהפכו כל מנה ודרינק לחגיגה אמיתית.

לערבב שתי קופסאות של שמנת מתוקה מוקצפת עם פחית חלב מרוכז ושברי מרנג ולהקפיא למחר, כדי לקבל סמיפרדו (קינוח איטלקי חצי קפוא) מעודן.

טריק מתוק לערבב בעדינות תכולת צנצנת ממרח שוקולד קנוי עם שמנת מוקצפת משתי קופסאות, להכניס לכלי הגשה אישיים ולהקפיא למשך הלילה. מתקבלת גלידה חלומית.

7290105368904

 

שמנת לבישול 9%, 15%

אחת מאבני היסוד של המטבח היא שמנת לבישול הממתינה במקרר לשדרוג כל מנה בשניה

להסמיך באופן מסורתי השמנת משמשת להסמכה של רטבים ומרקים. אפילו מרק ירקות פשוט יהפוך לקטיפתי ומלטף בעזרת שמנת לבישול.

לצקת שמנת חמימה על סלמון שאפיתם בתנור, תפוחי אדמה מבושלים לפני אפייה בתנור ולזניה או מוסקה צמחוניות.

לשדרג צזיקי יווני מתובל ולהעשיר את רוטבי המיונז של סלטי הירקות בתוספת של שמנת.

טריק מתוק לצקת שמנת לבישול על סלט פירות עם פרוסות של סוכריות מרשמלו ולהכניס לשעה למקרר לפני ההגשה.

yotveta cream (8)

yotveta cream (7)

 

שמנת להקצפה 38%

השמנת הזאת מתאימה למאכלים מלוחים או פיקנטיים מכיוון שהיא אינה מתוקה

לשדרג החליפו חלק מהחלב במתכוני הפנקייק והפרנץ’ טוסט בשמנת להקצפה.

לשקשק צנצנת קנויה של דובדבנים חמוצים מגולענים בתרכיז בקצפת, ולהגיש במרקיות קטנטנות קינוח לפתן מעודן.

להפתיע להניח תלולית קצפת בטעם ניטרלי על קיש הפטריות המלוח.

טריק מבריק תפוח אדמה שמנמן אפוי בתנור מוגש עם פטריות מוקפצות ותלולית קצפת מלוחה.

7290104728310

 

רוטבי שמנת 9% עם עגבניות, פטריות או עם ארבע גבינות

לא במקרה באנגלית קוראים לרוטב דרסינג. הוא לגמרי מלביש את חומרי הגלם בטעמים, טקסטורות ובעיקר בהידור חגיגי ורב רושם. רוטבי השמנת של יטבתה הם קיצור זמן בדרך למנה מושקעת ומוצלחת

לצקת רוטב שמנת עגבניות, רוטב שמנת פטריות או ארבע גבינות חמים על משולשי טוסט גבינה מטוסטר לחיץ ולהגיש ככוכב הבראנץ בחג.

להחליף את רוטב העגבניות שבפיצה ברוטב השמנת.

להגיש פסטה מבושלת עם רוטב שמנת פטריות או רוטב ארבע גבינות וגבינת פרמזן מגוררת.

yotveta cream (10) yotveta cream (6) yotveta cream (9)

 

סדרת קינוחי שמנת: פלאן קרמל או קרם ברולה

סדרת הקינוחים הזאת נועדה למנוע עבודה מיותרת ומתישה בחג. באמת שלא צריכים תוספות או הסברים. הטריק כבר בפנים

לקצר לנער את הקופסה, לצקת לקערה או סיר, לחמם במיקרוגל או על הכיריים, למזוג לכלי הגשה, לצנן במקרר, ולהגיש קינוח מקצועי שהכנתם לגמרי בעצמכם. שאפו!

Flan_Karamel_500ml_2016 Krem_Brule_500ml_2016

הכתבה בשיתוף יטבתה