טראפלס שוקולד

צלם: א.ס.א.פ קריאייטיב |Glenn Price , shutterstock
צלם: א.ס.א.פ קריאייטיב |Glenn Price , shutterstock

לפניכם מתכון קל להכנה לטראפלס נפלאים. כדאי לארוז אותם באריזת מתנה קטנה ולתת כמתנה מתוקה לאהובים

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, חלבי

החומרים ל-75-50 כדורים:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
  • 500 גרם שוקולד מריר
  • אבקת קקאו לציפוי

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמנת בסיר ומכבים את האש לפני הרתיחה. משהים למשך כ-15 דקות, מסננים ומחממים שוב עד לרתיחה. מכבים את האש בשלב הבעבוע ולא נותנים לשמנת לעלות.

2. מחממים את השוקולד במיקרוגל במשך כ-30 שניות עד לריכוך.

3. שופכים את השמנת על השוקולד בבת אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מניחים לתערובת להתקרר במשך כ-10 דקות בטמפרטורת החדר.

4. מעבירים את התערובת למקרר למשך שעתיים עד שלוש שעות, עד שהיא מתקשה. מערבבים את התערובת כמה פעמים בזמן הקירור.

5. יוצרים מהתערובת כדורים ומגלגלים אותם באבקת הקקאו.