כדורי גבינה מלוחים

| הכנה: שף גונטר בידרמן | צלם: גולן תשבי

איזה כיף זה לנגוס בכדור גבינה מצופה ולחוש אותו מתבקע בפה: ממלא את החיך בטעמים מופלאים. המתכון שלפניכם יעזור לכם לכדרר כדורים כאלה בדיוק

כדורי גבינה מלוחים | צלם: גולן תשבי

מצרכים:

החומרים ל-10 כדורים:

  • 30 גרם גבינת מוצרלה באפלו (או מוצרלה רכה אחרת)
  • 200 גרם גבינת קממבר בקר
  • מעט תימין טרי מלח, פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט
  • 100 גרם גרנולה נקייה, טחונה או מרוסקת לפירורים
  • מעט עלים ירוקים או תבשיל תפוחי אדמה ואספרגוס
  • מלח גס ושמן זית, להגשה

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים בפולסים עד קבלת תערובת אחידה.

2. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים מהתערובת כדורים (בגודל כדורי פינג פונג). מגלגלים את הכדורים בגרנולה עד שהם מצופים בכל הצדדים. מעבירים את הכדורים למקרר עד שהם מתייצבים.

3. מניחים את הכדורים בצלוחית ומפזרים מעל מעט עלים ירוקים או שמגישים את הכדורים על תבשיל תפוחי אדמה ואספרגוס ומפזרים מעל מעט מלח גס ושמן זית.

שף גונטר בידרמן הוא השף של מסעדת יקב תשבי

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden