כדורי שוקולד ופירות יבשים

צלם: דן פרץ | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש
צלם: דן פרץ | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

אין כמו כדורי שוקולד: גם קלים וכיפיים להכנה וגם טעימים להפליא. קבלו מתכון מיוחד לכדורי שוקולד משודרגים עם פירות יבשים

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

ל-40 כדורים:

1 כוס סוכר

3/4 כוס מים

1/2 כוס (70 גר') קקאו

100 גר' חמאה

1 כף סירופ שוקולד

1 כפית תמצית וניל

5 שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים

5 משמשים מיובשים, קצוצים

2 כפות (20 גר') צימוקים בהירים

500 גר' ביסקוויטים, שבורים גס

אופן ההכנה:

1. ממיסים בסיר את הסוכר, המים והקקאו.

2. מסירים את הסיר מהאש, מוסיפים מיד את החמאה ומערבבים לתערובת חלקה.

3. מוסיפים לסיר את סירופ השוקולד, תמצית הווניל ו-3 סוגי הפירות היבשים ומערבבים.

4. מוסיפים לסיר את הביסקוויטים, מערבבים לתערובת אחידה ויוצרים מהתערובת כדורים קטנים.

הגשה:

אפשר לקשט בשבבי קוקוס, בסוכריות שוקולד או בקקאו.