כריך פסטרמה צלויה על לבנים

כריך פסטרמה עם אגסים, ארוגולה ושקדים קלויים | צלם: בועז לביא
כריך פסטרמה עם אגסים, ארוגולה ושקדים קלויים | צלם: בועז לביא

כריך פסטרמה עם אגסים, ארוגולה ושקדים קלויים, שאי אפשר להפסיק לאכול

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

2 פרוסות לחם דגנים מלא, או לחמניה כהה
2 כפות מיונז מעורבב עם רבע כפית אבקת ווסאבי (או רוטב חזרת מוכן)
1 אגס פרוס לפרוסות דקות
1 כף פרוסות שקדים קלויים
200 גרם פרוסות פסטרמה על לבנים
1/2 כפית חרדל מעורבבת עם חצי כפית מיונז
6-7 עלי ארוגולה טריה

אופן ההכנה:

1. חוצים את הלחמנייה ל-2
2. מורחים את פני 2 החלקים בתערובת המיונז
3. שמים כמה עלי ארוגולה, עליהם מסדרים את פרוסות האגס על צד אחד של הלחמניה
4. על האגסים מניחים את פרוסות הפסטרמה
5. מפזרים עוד מעט עלי ארוגולה
6. על החלק השני מורחים עוד שכבה דקה של חרדל מעורב עם מיונז
7. מפזרים על פניה את השקדים הקלויים ומצמידים אותם אל הרוטב
8. הופכים בזהירות ומכסים את הלחמניה. מהדקים מעט ומגישים