לביבות טופו

| תומר אורן

איך הילד יאכל ביצים וטופו?

חלבי / בשרי
פרווה
דרגת קושי
בינוני
כשרות
כשר
זמן הכנה
כחצי שעה
סוג המנה
ראשונות
סוג מטבח
ללא ערך

החומרים ל-6 מנות:

  • 300 גר' טופו
  • 1 תפוח אדמה גדול (או בטטה)
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מגרדים את הטופו ואת תפוח האדמה על הצד הגס של הפומפייה. מניחים בקערה.
  2. מוסיפים את הביצים, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
  3. מחממים את השמן במחבת. נוטלים בכף מעט מהעיסה ומניחים על המחבת לביבות, תוך השארת רווחים).
  4. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג.
17.10.06
(עודכן ב – 20.01.09)

מצרכים:

החומרים ל-6 מנות:

  • 300 גר' טופו
  • 1 תפוח אדמה גדול (או בטטה)
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. מגרדים את הטופו ואת תפוח האדמה על הצד הגס של הפומפייה. מניחים בקערה.
  2. מוסיפים את הביצים, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב.
  3. מחממים את השמן במחבת. נוטלים בכף מעט מהעיסה ומניחים על המחבת לביבות, תוך השארת רווחים).
  4. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים לנייר סופג.

תגובות

Silence is Golden