לחם בריוש

לחם טעים ואוורירי מבית היוצר של מאפיית "טאטי"

החומרים:

  • ¾1 כוסות (250 גר') קמח לחם
  • 10 גר' שמרים טריים
  • 2 ביצים
  • 1 כף סוכר
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
  • 1/3 כף (6 גר') מלח
  • 125 גר' חמאה, בטמפרטורת החדר
  • 1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

  1. לשים במיקסר 4 דקות במהירות נמוכה קמח, שמרים, ביצים, סוכר וחלב.
  2. לשים 3 דקות במהירות בינונית, מוסיפים מלח ולשים דקה נוספת.
  3. מוסיפים חמאה ולשים עד קבלת בצק חלק ואלסטי. מניחים בקערה מכוסה ומתפיחים בחדר כ-3 שעות, עד הכפלת הנפח.
  4. מחלקים לכדורים ומניחים כל ארבעה כדורים בתבנית אינגליש קייק משומנת. מתפיחים שוב עד הכפלת הנפח (כשהלחם מגיע כמעט לקצה התבנית).
  5. מושחים בביצה ואופים כ-25 דקות בחום של 190 מעלות.

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden