לחם דלעת

לחם בריא יותר וקל להכנה, שיפיץ בבית ניחוח של מאפייה בריאה במיוחד

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 3/4 כוס שמן קנולה בכבישה קרה לא מזוכך
  • 2 ביצים אורגניות
  • 1/2 כוס סוכר חום דמררה
  • 3 כוסות דלעת מגוררת
  • 3 כוסות קמח מלא
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 כפית קינמון
  • כוס וחצי אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את החומרים הרטובים.
  2. מנפים את קמח ומוסיפים אליו את כל החומרים היבשים והאגוזים.
  3. מערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. יוצקים לתבנית משומנת מוארכת, באורך של 40 ס"מ.
  5. אופים בחום בינוני (180 מעלות) כ-45 דקות.