מאפינס בננה ואוכמניות

מתכון למאפינס בננה ואוכמניות שכיף לנשנש ליד הקפה

88 שיתופים | 132 צפיות

קל מאוד להכין מאפינס – צריך רק לערבב, לשים בתבנית ולאפות. הבונוס העצום הוא עוגה קטנה וטרייה על הבוקר. המאפינס האלו דלי שומן וסוכר ועם זאת טעימים ביותר.

מצרכים:

החומרים ל-12 מאפינס:

  • 1/4 כוס סוכר חום או דבש
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כוס תרכיז תפוחים טבעי
  • 1 כוס וחצי קמח מלא
  • 1 כוס קוואקר
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס אוכמניות קפואות
  • 3 בננות מעוכות
  • 3 כפות אגוזים קצוצים (לא חובה)
  • 3 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את הסוכר, הביצים, החלב, תרכיז התפוחים והבננות המעוכות.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
  4. מעבירים לתבנית מאפינס מיוחדת ומשומנת או למנג'טים גדולים. ממלאים כל שקע בתבנית או כל מנג'ט בגובה 2/3.
  5. אופים 25 ד' או עד שהמאפינס זהובים ויבשים.