מוס חמאת בוטנים, גבינת שמנת ופטל

השילוב של חמאת הבוטנים המתוקה עם הפטל החמוץ הוא מתכון מנצח שחובה לנסות

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, קל, חלבי

החומרים ל-15 כוסות קטנות:

  • 1 גביע (250 גר') גבינת שמנת 40%
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
  • 1 מכל פחות 4 כפות שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

להגשה:
1 כוס פטל טרי או קפוא

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר במשך 4 דקות.
  2. מוסיפים לתערובת את חמאת הבוטנים ומקציפים במשך 2 דקות נוספות.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומקפלים את שתי התערובות זו לזו.

מגישים: ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 מגובהן במוס ומקשטים במעט פטל.