מוס חמאת בוטנים, גבינת שמנת ופטל
השילוב של חמאת הבוטנים המתוקה עם הפטל החמוץ הוא מתכון מנצח שחובה לנסות
88 שיתופים | 132 צפיות
כשר, קל, חלבי
החומרים ל-15 כוסות קטנות:
- 1 גביע (250 גר') גבינת שמנת 40%
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- 1/2 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
- 1 מכל פחות 4 כפות שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
להגשה:
1 כוס פטל טרי או קפוא
אופן ההכנה:
- מקציפים את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר במשך 4 דקות.
- מוסיפים לתערובת את חמאת הבוטנים ומקציפים במשך 2 דקות נוספות.
- בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומקפלים את שתי התערובות זו לזו.
מגישים: ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 מגובהן במוס ומקשטים במעט פטל.