בוריטו
מנה מקסיקנית קלאסית עם חזה עוף
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל-4 מנות:
- 2 חתיכות דקות של חזה עוף
- דפי טורטיה מוכנים
- פלפל חריף
- עגבניות שרי
- בצל סגול
- מעט חומץ
- טחינה גולמית
- שמן
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
סלסה:
- חותכים לחתיכות גדולות את הבצל הסגול, הפלפל ועגבניות השרי.
- מכניסים למחבת כבדה שחוממה מבעוד מועד על האש.
- חורכים מעט מכל צד. כשהם מוכנים חותכים אותם שוב לחתיכות ומוסיפים כף שמן, מעט מלח, מעט חומץ ומערבבים בקערה נפרדת.
סטייק עוף:
- מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל וצולים על המחבת לזמן קצר מאוד.
- מורידים מהאש וחותכים אותם לפרוסות דקות וארוכות.
- על מחבת נוספת מחממים את הטורטיות ומניחים על מגש.
- מוסיפים לכל טורטיה שתי כפות סלסה, רצועות סטייק, טחינה ומגלגלים לגלילה דקה והדוקה.