מתערבבים

קוקטייל בסטייל: ספייסי אולד פשן | צילום: עידו איז'ק
קוקטייל בסטייל: ספייסי אולד פשן | צילום: עידו איז'ק

בשביל מסיבות סוף שנה בסטייל צריך כמה קוקטיילים מתוחכמים אך לא מסובכים. שייק איט

88 שיתופים | 132 צפיות

ביט איט

ביט איט | צילום: עידו איז'ק
ביט איט | צילום: עידו איז'ק

החומרים

2 עלי מרווה

1/4 כוס וודקה

2 כפות מי סוכר

3 כפות מיץ תפוזים

1 כף מיץ סלק

1 כף מיץ לימון

5 קוביות קרח

אופן ההכנה

כותשים את עלי המרווה ומניחים בשייקר. מוסיפים את שאר המרכיבים, סוגרים ומנערים היטב. מוזגים לכוס הגשה.

ספייסי אולד פשן

ספייסי אולד פשן | צילום: עידו איז'ק
ספייסי אולד פשן | צילום: עידו איז'ק

החומרים

1/4 כוס טקילה

1 פלפל חלפיניו

1 כף אנגוסטורה

1 כפית סירופ מייפל

אופן ההכנה

משרים את הפלפל בטקילה. מעבירים את כל המרכיבים לשייקר, סוגרים ומנערים היטב. מוזגים לכוס הגשה.

רחוב סומסום

רחוב סומסום | צילום: עידו איזק
רחוב סומסום | צילום: עידו איזק

החומרים

1 כף טחינה גולמית

3 כפות מים

1 כפית סוכר

50 מ"ל ערק

1 כף מיץ לימון

1 כפית מונין ורדים

(או מי ורדים)

אופן ההכנה

מערבבים את הטחינה הגולמית, המים והסוכר עד קבלת סירופ מתוק. מעבירים את כל המרכיבים לשייקר, סוגרים ומנערים היטב. מוזגים לכוס הגשה.