840 טעמים

840 טעמים, סדנאות בישול במתת עם מיטב השפים בארץ | צילום: גל בן זאב
840 טעמים, סדנאות בישול במתת עם מיטב השפים בארץ | צילום: גל בן זאב

לרגל חגיגות שבע השנים לבית הספר לבישול גלילי ארז קומורובסקי מזמין אתכם למפגשי בישול עם השפים טובים ביותר בארץ

88 שיתופים | 132 צפיות

לרגל חגיגות שבע שנים לבית הספר לבישול גלילי במתת, השף והאופה ארז קומרובסקי משיק את 840 טעמים ומארח את מיטב השפים הלוהטים ביותר בארץ לסדרת מפגשי בישול יצירתיים במתת.

דיוויד פרנקל (פרונטו) יבחש את הריזוטו והפולנטה האיטלקיים עם הירקות הכי טריים שיש מהבוסתן האורגני של ארז. עומר מילר (השולחן, חדר האוכל) כבר עומד במטבח וממלא תפוחים, עופות וגם טלה. יובל בן נריה (טאיזו) עולה לגליל עם שק של תבלינים הודיים להכנת קארי מושלם. עמוס שיאון (הלנה) יביא איתו דגים נאים וסרטנים ממישור החוף, כשאלה הם רק רשימה חלקית ומבטיחה של שפים שייקחו חלק בחגיגה הקולינרית.

לאחר קבלת הפנים המשתתפים יוצאים לסיור בבוסתן האורגני המקיף את הבית – טועמים ומריחים את חומרי הגלם שעוד מעט יעלו על הצלחת, כשהסיור מסתיים בחדר הסדנאות. מדוע 840 טעמים? היישוב מתת קיבל את שמו מההר שעליו נבנה. גובהו של ההר הוא 840 מ' מעל פני הים וערכו של השם מתת בגימטריה הוא 840.

להרשמה: erez-komarovsky.co.il או 9772929־03, מספר המקומות מוגבל.

מתוך גיליון ינואר 2015 של מגזין אטמוספירה