מרק נודלס עם כדורי עוף אסייתי
אין יותר כיף מאוכל סיני בחורף, אז הבאנו לכם מתכון שיפנק ויחשל אתכם בימים הקרים עם כדורי עוף ששוחים במרק נודלס מרענן, פיקנטי ופשוט להכנה
החומרים ל–3-4 מנות
לקציצות
300 גר’ חזה עוף טחון
3 כפות קמח אורז
½ כפית מלח
למרק
1 ליטר (4 כוסות) מים
חצי כוס רוטב סויה איכותי וילי פוד
2 כוכבי אניס
2 יחידות פלפלי שאטה יבשים
2 ס”מ שורש ג’ינג’ר, קלוף ופרוס דק
2 כפות סוכר
מעט מלח
3-4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים לטבעות קטנות
רבע כרוב (בערך ½ ק”ג), פרוס לרצועות דקיקות
½ צרור כוסברה, קצוץ גס
חצי חבילת נודלס להקפצה וילי פוד למרק, מבושלות לפי הוראות היצרן
אופן ההכנה
לקציצות
1. מערבבים את חזה העוף הטחון, המלח וקמח האורז לתערובת אחידה.
2. יוצרים קציצות קטנות (בגודל של גולות גדולות) ושומרים בקירור.
למרק
1. בסיר בינוני שמים את המים, הסויה, הסוכר, כוכבי האניס, פלפל השאטה והג’ינג’ר.
2. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות על להבה גבוהה.
3. טועמים ומוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
4. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים למרק את הקציצות ומבשלים עשר דקות נוספות, עד שהקציצות מבושלות לחלוטין.
5. מחלקים את הירקות הטריים (בצל ירוק, כרוב, כוסברה) והאטריות המבושלות בין קערות הגשה.
6. יוצקים מעל את המרק החם ומגישים.
צילום בן יוסטר | סטיילינג תמר סגל
אז לאן עוד בא לכם לנסוע? תבחרו מבין שלל המתכונים של ויליפוד שמביאים לכם איכות וטעם מכל העולם:
מרק חיטה טוסקני
לבבות דקל מאקוודור צלויים בעגבניות וודקה
נתחי עוף בקארי הודי וצ׳ילי מתוק
פילה דניס תאילנדי בחמאה מתקתקה סויה וצ’ילי
רולדת פרגיות יוונית עם עלי גפן ממולאים
קבב תורכי על קרם פלפלים קלויים
ערמונים דניים מתוקים בחמאה וקצפת
טארט טאטן אננס ממונקו