מרק עגבניות קר

מתכון לגספצ‘ו קפוא שטוחנים בבלנדר לגרניטה מרעננת

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  •  3 כוסות עגבניות שרי הכי מתוקות שמצאתם
  • 3/4 כוס מלון כתום ומתוק חתוך לקוביות
  • 2 פרוסות עבות של לחם מאתמול, קצת רטובות וסחוטות מהמים
  • 2 שיני שום
  •  2 כפות חומץ בן יין
  •  1/4 בצל סגול קטן
  • 1 כף סוכר גדושה
  •  מלח
  •  1/2 כוס שמן זית טוב

 

אופן ההכנה:

1. שמים את כל החומרים למעט שמן הזית בבלנדר וטוחנים היטב. מעבירים למסננת דקה ומסננים מהציפה.

2. זולפים את שמן הזית תוך כדי בחישה לתוך המרק עד שהוא קטיפתי וסמיך. שולחים למקפיא וטוחנים שוב בבלנדר לפני ההגשה.