מתאבן חגיגי מושלם לפסח ישראלי ואביבי במיוחד
ארוחה טובה מתחילה במתאבנים מעולים. מתכון לירקות ממולאים בפטריות שיעלו חיוך על הפנים של האורחים שלכם
תוכן שיווקי | חוות השמפיניון
ירקות ממולאים בפטריות
מצרכים:
500 גר' פטריות יער חתוכות לריבועים קטנים
בצל אחד חתוך לקוביות קטנות
4 כפות שמן זית
צרור ירוקים קצוץ: פטרוזיליה, נענע, שמיר, בזיליקום.
200 גר' גבינה בולגרית
200 גר' גבינת מוצרלה
מעט מלח
2 דלוריות חתוכות לאורך ללא הליבה והגרעינים
2 דלעות ערמונים חתוכות לשתיים
2 זוקיני חתוכים לאורך ללא גרעינים
3 כפות שמן זית
מכינים:
מטגנים בשמן זית את הבצל והפטריות עד להזהבה.
מכבים את האש.
מוסיפים את המלח, הירוקים ואת הגבינות ומערבבים בעדינות.
מחממים תנור ל 190 מעלות, מורחים בנדיבות רבה את הירקות הנקיים בשמן זית מכל הצדדים ומניחים הפוך על נייר אפייה.
אופים כ- 10 דקות מוצאים ומקררים מעט.
הופכים, ממלאים בתערובת הפטריות ואופים שוב כ- 10 דקות.