סלט זיתים מרוקאי

צלם: איתיאל ציון
צלם: איתיאל ציון

סלט זיתים הוא אחד מהסלטים המסורתיים של המטבח המרוקאי. לפניכם מתכון קל ומהיר הכנה לסלט זיתים מרוקאי נפלא

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

החומרים ל-6-4 מנות:

200 גר' זיתים ירוקים
3-2 פלפלים חריפים כבושים, קצוצים דק
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
מיץ מ-1 לימון
1/4 כוס שמן
6 שיני שום, כתושות
1 כפית כמון
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מניחים בקערה את הזיתים, הפלפלים החריפים והפטרוזיליה.

2. מתבלים את הסלט במיץ הלימון, בשמן, בשום, בכמון ובמלח ומערבבים היטב.

מקפידים: מומלץ להכין את הסלט כמה שעות לפני ההגשה כדי שהטעמים ייספגו זה בזה.