סלט זיתים מרוקאי
סלט זיתים הוא אחד מהסלטים המסורתיים של המטבח המרוקאי. לפניכם מתכון קל ומהיר הכנה לסלט זיתים מרוקאי נפלא
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
החומרים ל-6-4 מנות:
200 גר' זיתים ירוקים
3-2 פלפלים חריפים כבושים, קצוצים דק
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
מיץ מ-1 לימון
1/4 כוס שמן
6 שיני שום, כתושות
1 כפית כמון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה את הזיתים, הפלפלים החריפים והפטרוזיליה.
2. מתבלים את הסלט במיץ הלימון, בשמן, בשום, בכמון ובמלח ומערבבים היטב.
מקפידים: מומלץ להכין את הסלט כמה שעות לפני ההגשה כדי שהטעמים ייספגו זה בזה.