סלט חסה עם רוטב חמוציות
במקום לפזר חמוציות על העלים, ענת לבל הפכה אותו לרוטב נפלא. סלט חגיגי במיוחד
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים ל־4 מנות
לרוטב
1/2 כוס חמוציות מיובשות ללא תוספת סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 כפות שמן קנולה
1/2 כפית חרדל דיז'ון
מלח
1 כפית חומץ בלסמי
לסלט
1 חבילה קטנה עלי בייבי
1 חסה קטנה, שטופה וקרועה
1 חופן שקדים קלויים
1 חופן גרגירי רימון (לא חובה)
אופן ההכנה
1. מכינים את הרוטב: מניחים את החמוציות בקערית ומכסים במים הרותחים. משהים במשך 10 דקות.
2. מעבירים את החמוציות עם המים למעבד מזון. מוסיפים את השמן, החרדל, המלח והחומץ ומרסקים עד קבלת מרקם חלק יחסית. מצננים, מערבבים היטב ומזליפים על מרכיבי הסלט בסמוך להגשה. מערבבים היטב ומגישים.