סלט טאבולה לבנוני

מתכון מרענן ובעל טעם ירוק וארצי

חלבי / בשרי
פרווה
דרגת קושי
קל
כשרות
כשר
זמן הכנה
עד חצי שעה
סוג המנה
|ראשונות|תוספות|
סוג מטבח
מזרחי

החומרים

  • 1 כוס בורגול דק
  • 4 עגבניות, קצוצות (ללא הזרעים)
  • 1 בצל, קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/4 כוס נענע, קצוצה
  • מלח, לפי הטעם
  • פלפל, לפי הטעם
  • 1 כף שמן זית
  • 4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

  1. משרים את הבורגול במים לשעתיים לפחות. מסננים מהמים וסוחטים היטב.
  2. מערבבים את הבורגול עם העגבניות, הבצל, עשבי התיבול, מלח ופלפל.
  3. מתבלים בשמן זית ובמיץ לימון. משהים לשעה ומגישים.

מתוך: מגזין דרך האוכל

לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

15.02.07
(עודכן ב – 20.01.09)

מצרכים:

  • 1 כוס בורגול דק
  • 4 עגבניות, קצוצות (ללא הזרעים)
  • 1 בצל, קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/4 כוס נענע, קצוצה
  • מלח, לפי הטעם
  • פלפל, לפי הטעם
  • 1 כף שמן זית
  • 4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. משרים את הבורגול במים לשעתיים לפחות. מסננים מהמים וסוחטים היטב.
  2. מערבבים את הבורגול עם העגבניות, הבצל, עשבי התיבול, מלח ופלפל.
  3. מתבלים בשמן זית ובמיץ לימון. משהים לשעה ומגישים.

תגובות

Silence is Golden