סלט טאבולה לבנוני

מתכון מרענן ובעל טעם ירוק וארצי

החומרים

  • 1 כוס בורגול דק
  • 4 עגבניות, קצוצות (ללא הזרעים)
  • 1 בצל, קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/4 כוס נענע, קצוצה
  • מלח, לפי הטעם
  • פלפל, לפי הטעם
  • 1 כף שמן זית
  • 4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

  1. משרים את הבורגול במים לשעתיים לפחות. מסננים מהמים וסוחטים היטב.
  2. מערבבים את הבורגול עם העגבניות, הבצל, עשבי התיבול, מלח ופלפל.
  3. מתבלים בשמן זית ובמיץ לימון. משהים לשעה ומגישים.

מתוך: מגזין דרך האוכל

לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

15.02.07
(עודכן ב – 20.01.09)

מצרכים:

  • 1 כוס בורגול דק
  • 4 עגבניות, קצוצות (ללא הזרעים)
  • 1 בצל, קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/4 כוס נענע, קצוצה
  • מלח, לפי הטעם
  • פלפל, לפי הטעם
  • 1 כף שמן זית
  • 4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. משרים את הבורגול במים לשעתיים לפחות. מסננים מהמים וסוחטים היטב.
  2. מערבבים את הבורגול עם העגבניות, הבצל, עשבי התיבול, מלח ופלפל.
  3. מתבלים בשמן זית ובמיץ לימון. משהים לשעה ומגישים.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק ובאינסטגרם. עדכונים על הכתבות הנבחרות באת ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden